// Strawberry Cupcake



* sara aulia * 20 years old * 20.jan.1993 * already taken by FR * love *piyok*(Y)


► Sara Aulia
► My Hati
► My Diary




Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Hello peeps!
Sunday, June 10, 2012 | 12:42 AM | 0 Sweet Cupcake
fuhh...dah lama gila tawu tak berupdate blog nie..kesiannn..busy la kata kan bila stdy,.,..biasa la..dekann setiap sem..hehehh...so agak2 ada lagi tak pembaca blog aku yang dulu setia membaca tuh..hehe..msti dah pupus ! HAHA..takpa2...takde sape baca pon ok jgk..hee..harap2 semua nya baik2 sj dan sihat slalu okay sayang....rasa nya tak ada apa2 cerita la buat masa sekarang nie..dah tak ada idea nk bercerita..biasa la..mood tgh cuti sem..hehe..so dalam masa cuti sem ni la aku nak hargai masa-masa yang ada nie...ok lah..salam syg semua..nanti ada masa saya update lagi tau ! syg skit . ! <3 muah. :D